نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب3، ث،آهن و پتاسیم است.
وی تشریح کرد: از بین بردن ورم و درد گلو با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نخواهد بود.
نقشی ادامه داد: خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برطرف شدن کک و مَک صورت با قرار دادن اسفناج در روغن زیتون و قرار دادن روی صورت توصیه شده است.
وی از تاثیر اسفناج در تقویت بینایی گفت و اظهار داشت: اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد میشود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه میشود.
نقشی ضمن توصیه ای به بیماران مبتلا به ورم مفاصل تاکید کرد: اسفناج برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های كلیه و مثانه مناسب نیست. /س