جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه چربی کمتری دارد که بایستی تعادل در مصرف این دسته از مواد غذایی رعایت شود تا به اضافه وزن منجر نشود.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار هستند و این دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.

وی افزود: جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین بر خوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین دلیل در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می شود.

وی اظهار داشت: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می شود.

وی تصریح کرد: هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف زیاد به اضافه وزن دچار می شود.

وی خاطر نشان کرد: از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که باعث افزایش چربی خون می شود و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود./ع2

برچسب ها: جگر ، گوسفند ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.