مطالعات جديد دانشمندان نشان مي‌دهد شواهد بسيار زيادي نشان مي‌دهد که فست فودها داراي مواد شيميايي مضري هستند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فست فودها به دليل چربي ترانس زيادي که دارند باعث افزايش سرعت در روند پيري مي‌شوند.

گفتني است فست‌فودها روي کروموزوم‌هاي انسان تاثيرات مخربي ايجاد مي‌کند و اين تاثيرات منفي ممکن است نسل به نسل منتقل شود و روي سلول هاي بدني تاثير گذار باشد.

شواهد بسياري نشان مي‌دهند که مواد به کار رفته در فست‌فودها باعث آسيب رساندن به سلول‌هاي پوستي مي‌شوند و در نهايت منجر به سرطان پوست خواهد شد.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند، سرطان پوست شايع‌ترين سرطان امروزي است که يکي از دلايل اصلي آن مصرف بيش از حد فست‌فودهاست.

پزشکان توصيه مي‌کنند فست‌فودها حداکثر يک بار در هفته بايد مصرف شود.
برچسب ها: فست فود ، سرطان ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۵:۳۶ ۲۱ مرداد ۱۳۹۲
بابا الکی میگی