خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: بهترین غذا برای فصل گرما استفاده از آب دوغ خیار است که بایستی برای تهیه این غذای مفید که بدن را در فصل گرما خنک نگه می دارد استفاده شود.
وی افزود: آب دوغ خیار غذایی بسیار ساده، سالم و خنک است که برای بدن بسیار مفید بوده و بهتر است همراه با نان مصرف شود.
وی عنوان کرد: آب دوغ خیار از ارزش غذایی بالایی برخوردار است که می توان با استفاده از سبزیجات تازه، گردو، نعناع، ریحان، کشمش و گل خشک خواص این غذا را دو چندان می کند.
وی تاکید داشت: از بهترین نوشیدنی که در فصل تابستان می توان استفاده کرد دوغ محلی است که حاوی سبزیجات معطر بوده و نوشیدن دوغ همراه با غذا از کاهش اشتها جلوگیری می کند.