ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غذای سالمی با رعایت استانداردهای تولید در پی با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت تولید می شود.
وی تصریح کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست.
ایرانی فام با اشاره ای به محصولات از پیش تعیین شده در الگوی کشت ادامه داد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان تامین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی را با بهره بردن بهره بردارن از الگوی کشت محقق می دانند.
ایرانی فام ضمن بیان استفاده علمی از نهاده های تولید در الگوی کشت تاکید کرد: الگوی کشت استفاده علمی و بهره برداری بهینه از سایر نهاده های تولید را نیز موجب می شود./ب