به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس اين پژوهش جديد، افراد سالمندي كه در طول روز شكلات داغ ميخوردهاند، كمتر دچار بيماري آلزايمر شدهاند.
گفتني است علت اين امر بهبود گردش خون در بدن اين سالمندان به دليل وجود تركيبات خاص در كاكائو است كه در نتيجه باعث خونرساني بيشتر و بهتر به سلولهاي مغزي و جلوگيري از پيري و مرگ آنها و در نهايت مانع از بروز بيماري آلزايمر ميگردد.
بررسيهان نشان ميدهند دانشمندان اين آزمايش را بري روي حدود 60 فرد سالمند با ميانگين سني 73 سال انجام دادهاند و اين نتيجه بدست آمد كه اغلب آنهايي كه شكلات داغ مصرف ميكردند، دچار بيماري آلزايمر نشدهاند.
پزشكان در عين حال توصيهي اكيد ميكنند كه انجام اين كار بايد تحت نظارت و مشاوره پزشك معالج فرد سالمند و اطمينان از عدم وجود مشكلات سلامتي براي فرد، انجام شود.
پزشكان مصرف شكلات داغ را به صورت تلخ و بدون مصرف شكر توصيه ميكنند تا باعث بروز ديابت نشود