به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ احمد رحيمي زاده با باین این مطلب افزود: ويژگي بارز يادمان ها و آثار سرزميني دفاع مقدس ايلام بكر و طبيعي بودن آنهاست كه اقدام هاي سليقهاي و غيركارشناسي برخي دستگاهها باعث برهم خوردن بخشي از جغرافياي طبيعي و سرزميني دفاع مقدس استان شده است.
وي افزود: حفظ بناها و آثار سرزميني دفاع مقدس بيش از هر زمان ديگر اكنون نيازمند وحدت، انسجام و يكپارچگي بيشتر مديران و متوليان اين مقوله بوده و همكاري همه مسوولان استان با اين قرارگاه از ضرورت هاي حفظ و نگهداري اين يادمانهاست.
رحيمي زاده گفت: كارهاي خوبي در چند ماه گذشته در استان هاي خوزستان، ايلام، كرمانشاه، كردستان و آذربايجان غربي انجام گرفته است كه ميتوان به برگزاري نشست هاي هماهنگي ميان مسوولان دولتي و نيروهاي مسلح اين مناطق اشاره كرد.
وی ،راهاندازي محورهاي عملياتي ايلام، مهران و دهلران، ستاد خبري و دريافت اخبار و گزارش هاي شبانه روزي مردم اين استان، ايجاد پايگاه هاي ايست بازرسي و جلوگيري از خروج آثار فيزيكي دفاع مقدس و تهيه، تنظيم و ابلاغ بخش نامه هاي مربوط به اين حوزه را از ديگر كارهاي لازم در اين زمينه عنوان كرد.
مسوول قرارگاه حفظ يادمان ها و آثار سرزميني دفاع مقدس ادامه داد: عبور از شرايط كنوني و حل مسائل پيشرو از جمله نبود هماهنگيها و تجميع ظرفيت دستگاهها تنها با همدلي، مشاركت و مهمتر از همه دغدغه و دلسوزي مسوولان و مردم امكانپذير است.
وي با قدرداني از كارها و فعاليت هاي ارزشمند و حمايت هاي مردم ايلام، استانداري، نيروهاي مسلح به ويژه سپاه اميرالمومنين(ع) استان، نواحي مقاومت بسيج مهران و دهلران در حوزه يادمان هاي دفاع مقدس گفت: چند مجموعه كه هنوز خود را با اهداف متعالي حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس هماهنگ نكرده اند و با اقدام هاي خودسرانه تنها به دنبال منافع خود هستند بايد به تدابير، بخش نامه ها و توافق هاي انجام شده پايبند باشند.
استان ايلام با ۴۳۰ كيلومتر داراي طولاني ترين مرز مشترك با كشور عراق است. /ب