وی افزود: یونجه سر شار از ویتامین های C.E.K ،A و همچنین دارای آنزیم مخصوص هضم مواد نشاسته ای است.
وی افزود: یونجه دارای حدود 20 درصد پروتئین می باشد و پروتئین های موجود در یونجه عبارتند از : لیزین، آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین، آسپاراژین، و سیستین است، یونجه از نظر مواد غذایی بسیار قوی است و غذای خوبی برای انسان و حیوانات است.
وی افزود: خواص داروئی این گیاه در درمان زخم های گوارشی سود مند است و همچنین به سرعت بدن را قلیانی می کند و برای درمان سرما خوردگی و ناراحتی مثانه و کلیه مفید است.ع2