رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت : این میزان درآمد از تولید خام این گیاهان دارویی است و تاکنون از کارگاههای صنعتی استان در شهرهای بیرجند و قاین حدود 400 هزار لیتر عرقیات و از کارگاههای سنتی استان در شهر مود حود حدود 5000 لیتر استخراج می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ هادربادی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی دارای 800 گونه گیاهان دارویی تولیدی یعنی حدود 10 درصد تنوع تولیدی کشور را داراست افزود : این استان یکی از قطب های تولید گیاهان دارویی در کشور محسوب می شود که کشت گیاهان بومی استان مودر توه جدی سازمان قرار داشته و در خصوص کشت گیاهان گلخانه ای گیاهان دارویی از قبیل آلوئه ورا و به لیمو نیز برنامه ریزی جامعی صورت گرفته است .

وی از آنغوزه به عنوان یکی از گیاهان پرطرفدار خارجی و داخلی اشاره کرد و گفت : حدود 60 درصد تولیدات گیاهان دارویی استان به استانهای سیستان و بلوچستان ، خراسان رضوی و تهراین به ارزش 15144 میلیون ریال صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: زمینه فرآوری گیاهان دارویی در استان وجود دارد که براین اساس در شهرستانهای بیرجند و قاین واحدهای صنعتی تولید عرقیات و کارگاههای خانگی تولید عرقیات گیاهی بصورت سنتی در شهرستانهای استان فعالیت می کنند ./ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.