تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سویا در بین حبوبات از ارزش تغذیه بالایی برخوردار است چرا که سرشار از پروتئین و ویتامین است.
وی افزود: سویا منبع پروتئینی مشابه لبنیات است که طی مراحل تبدیلی در کارخانه ها از آن فرآورده های مختلفی همچون سویا، سوپ ، روغن سویا و شیر سویا استخراج می شود.
وی در ادامه گفت: تمامی فرآورده های نام برده به غیر از نوع سویا عملیات بیشتری بر روی آن انجام می گیرد و معمولاً اینگونه محصولات به ویژه برای افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند و تمایلی به مصرف گوشت و لبنيات ندارند استفاده شود.
وی تأکید کرد: سویا را در برنامه های غذایی خود قرار دهید چرا که موجب تأمین ویتامین مورد نیاز بدن میگردد و باعث تقویت حافظه و تقویت نیروی بدن می شود.