محمدتقي انوشه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سالمترين غذاهايي كه با غلظت هايي از ارگانيسم هاي زنده هستند كه ميكروبهاي مضر هر ماده غذايي را سركوب ميكند.
وي عنوان كرد: انواع مواد غذايي و مواد لبني پروبيوتيك آنها هم در بازار موجود است و براي هر فردي قابل استفاده هستند.
وي افزود: مواد غذايي پروبيوتيكي خطر وجود ميكروبها در دستگاه گوارش را كاهش ميدهد و باعث تعادل و بهبود عملكرد مفيد دستگاه گوارش ميشود.
وي در پايان گفت: همچنين مصرف پروبيوتيكها از بروز بيماريهاي سندرم روده تحريكپذير اختلالات گوارشي حاصل از مسافرت، يبوست و نفخ معده جلوگيري ميكند./ح