رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی از انجام پروژه ریزپوشانی ترکیبات موثره زعفران، ترکیبات آنتوسیانینی زرشک و گلبرگ زعفران درخراسان رضوی خبر داد .

مهدی کریمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد اظهار داشت : محققین صنایع غذایی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برای اولین بار در کشور موفق شدند که ترکیبات موثره زعفران، ترکیبات آنتوسیانینی زرشک و گلبرگ زعفران را پس از استخراج و خالص سازی با استفاده خشک کن انجمادی ریزپوشانی کنند.

وی افزود : تکنیک ریزپوشانی به دلیل حمل و نقل ساده، بهبود ماندگاری محصول نهایی، کاهش تبخیر، تجزیه یا واکنش با سایر ترکیبات ماده غذایی حین فرآیند، بهبود ایمنی مواد غذایی و آزادسازی کنترل شده ترکیبات مؤثره , در صنایع غذایی و دارویی کاربرد دارد.

وی اضافه كرد : این روش بادارا بودن کاربرد صنعتی می تواند در راستای اجرایی شدن برنامه های کشاورزی پایدار، کاهش ضایعات کشاورزی، ارتقاء صنعت غذا و تولید رنگدانه های طبیعی که از اهداف مهم وزارت جهاد کشاورزی است، موثر باشد.

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ادامه داد : همچنین، حصول دانش فنی ریزپوشانی مواد موثره زعفران، ترکیبات آنتوسیانینی زرشک و گلبرگ زعفران میتواند به صورت یک تکنولوژی منحصر به فرد و بومی، ضمن ارتقای علمی، سبب گسترش و توسعة اقتصادی و صنعتی مناطق تولید زعفران و زرشک شود./ب


برچسب ها: زرشک ، گلبرگ ، زعفران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.