ريختن چاي و مواد داغ داخل بطري هاي آب معدني، افراد علاوه بر ساير بيماري ها به سرطان نزديك مي كند.

حسين علي مددي، فوق تخصص گوارش و كبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:بطري هاي نوشابه و آب معدني ها هر چند يك بار بايد مصرف شوند ولي در صورت دوباره مصرف شدن هم شرايط خاصي بايد رعايت شود .

وي عنوان كرد: مواد تركيبي تشكيل دهنده بطري ها طوري ساخته شده اند كه نه قابل حل و نه قابل تجزيه اند.

 مددي افزود: ريختن چاي و يا نوشيدني داغ و نيز سركه و آبليمو درون بطري ها تركيبات بطري را عوض مي كند.

وي افزود: در صورت عوض شدن تركيبات بطري ها به افزايش سرطان در افراد منجر مي شود./س
برچسب ها: چای ، بطری ، داغ ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار