میوه‌هایی با رنگ تیره شادابی و طراوت پوست را به دنبال خواهد داشت.

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هر فردی با خوردن هر غذایی می تواند به صورت کلی چاق شود و هیچ روش خاصی وجود ندارد که فقط یک ناحیه از بدن را چاق کند.

وی عنوان کرد: تقویت بافت صورت و یا چاق شدن تنهایی صورت، امکان پذیر نیست و در افرادی که چاق نیستند و اضافه وزن هم ندارند با افزایش مصرف غذاها و نوشیدن مایعات فراوان بافت صورت و سایر نواحی بدن را افزایش می دهد.

وی خاطرنشان کرد: میوه فراوان، خصوصا میوه هایی با رنگ تیره از جمله توت فرنگی، توت سیاه، آلبالو، آلو سیاه، انگور سیاه و سایر میوه های آبدار موجب شادابی و طراوت پوست خواهد شد./ح
برچسب ها: رنگ میوه ، پوست ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار