اغلب افراد در هنگامي كه در مهماني ها قرار مي گيرند علاوه بر فراموش كردن رژيم غذايي خود، اغلب در انتخاب نوع و حجم غذايي كه بايد بخورند نيز دچار اشتباه و سردرگمي مي شوند و اين مي تواند باعث مشكلات سلامتي و شخصيتي براي آنان شود.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران در وهله اول فرد بايد متناسب با نوع مزاج خود غذا انتخاب كند اگر اغلب دچار نفخ و يا تورم معده مي شود از خوردن غذاهاي نفاح و يا غذاهايي كه نمي شناسد جدا خودداري كند.

گفتني است :همين طور ميزان غذاي هر فرد با فرد ديگر متفاوت است و اين بسته به رژيم غذايي، سلايق و خصوصيات ژنتيكي و ميزان اشتهاي افراد است.

بررسي ها نشان مي دهند افرادي كه اراده لازم براي انتخاب غذاي خود در مهماني ها و رستوران ها را ندارند و اغلب افراد ديگر و يا دوستان خود پيروي مي كنند بسيار در معرض چاقي و اضافه وزن قرار دارند.

پزشكان و متخصصان تغذيه توصيه مي كنند؛ تا افراد در مهماني ها و رستوران ها سعي كنند كمتر از حجم غذاي عادي خود بخورند تا دچار مشكلات مزاجي و گوارشي نشوند نيز اين كار كمك مي كند تا چنانچه در اغلب اوقات ديرتر از ديگران غذا را به اتمام مي رسانند در اين مورد اين اتفاق نيفتد و دچار استرس و تنش نشوند.

همين طور از مايعات غيرنفاح استفاده كنند و بعد از غذا مراقب تميزي دندان هاي خود باشند./ع2

برچسب ها: رژیم ، غذا ، سلامتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.