دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اهمیت مصرف فیبرها در رژیم غذایی افراد نقش بسیار مهمی دارد. فیبرها شامل انواع سبزی، میوه ها و حبوبات که هر چقدر سبزی ها زبرتر باشند فیبرشان بیش تر خواهد بود.
وی ادامه داد: فیبر در رژیم غذایی چند نقش را ایفا می کند،وقتی ماده غذایی مصرف می کنیم فیبر دور ماده ی غذایی را می گیرد و اجازه نمی دهد چربی و قندی که در ماده ی غذایی است جذب بدن شود و تا حدی جذب چربی و قند بدن را کنترل می کند.
دباغ مقدم افزود: نقش دیگر فیبر این است که حجمي از معده را اشغال می کند و فرد احساس سیر بودن می کند و تمایل برای غذا کاهش پیدا می کند به خصوص خوردن سالاد قبل از غذا حجمي از معده را پر می شود و مقدار غذا خوردن کاهش می یابد.
وی اظهار داشت: مصرف فیبر به عنوان عاملی برای پیشگیری از سرطان كلون محسوب می شود.
همچنین به کسانی که دیابت دارند توصیه می شود در رژیم غذایی از غذاهای پر فیبر استفاده کنند کسانی که دچار یبوست مزمن می شوند به خصوص سالمندان باید حتماً در رژیم غذاییشان از غذاهای پر فیبر مصرف کنند./ح