در دهه هاي اخير افراد به ويژه كودكان تمايلي به خوردن آبگوشت به خود نشان نمي‌دهند اما اين غذاي سنتي براي رشد كودكان بسيار مفيد است.

احمدرضادرستي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از افراد مصرف بعضي از غذاهاي سنتي چون كله پاچه و آبگوشت را در وعده‌هاي غذايي خود حذف مي كنند چرا كه در صورت استفاده از اين مواد غذايي تركيبات مغزي بسياري به بدن مي رسانند.

وي افزود: بعضي از غذاها نظير آبگوشت به دليل داشتن سيب زميني، حبوبات، پياز و سبزيجات گوناگون كه سرشار از پروتئين، كليسم و آهن است كه براي رشد بدن بسيار مفيد است.

وي تاكيد داشت: تركيبات گوناگون و متنوع موجود در آبگوشت همچون گوشت غني از آهن و ويتامين B12، است كه اين مواد غذايي براي رشد كودكان نيز بسيار مناسب است.

درستي خاطر نشان كرد: در صورت استفاده از غذاي آبگوشت بايستي از ادويه كم استفاده شود چرا كه در صورت عدم رعايت فرد دچار انواع بيماري ها همچون ناراحتي هاي گوارشي، سوزش معده و تشديد بيماري اعصاب مي شود.

وي تاكيد كرد: براي بهتر جذب شدن آهن موجود در گوشت مناسبت اين است كه آبگوشت همراه با ترشي استفاده شود./ع2

برچسب ها: دیزی ، غذا ، آبگوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار