به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ براساس تحقيقات جديد مصرف ميوه به صورت منظم در رژيم غذايي افراد باعث جلوگيري از بروز پارگي در رگ هاي خوني افراد مي شود.
گفتني است از جمله مهمترين اين رگ ها رگ آئوريسم آئورت شكمي است كه در صورت پارگي و يا آسيب ديدگي مي تواند باعث بروز مشكلات شديد قلبي- عروقي در افراد شود.
بررسي ها نشان مي دهند خوردن ميوه باعث كاهش 31 درصد از بروز پارگي در اين رگ مي شود.
پزشكان علت اين امر را وجود آنتي اكسيدان هاي خاص و بسيار مفيد در ميوه ها مي دانند كه سبب كاهش التهاب و محافظت از بافت و ديواره هاي رگ مي شود.
پزشكان در اين زمينه فايده ميوه را از سبزي ها بيشتر مي دانند زيرا سبزي ها فاقد برخي از آنتي اكسيدان هاي موجود در ميوه ها هستند./ح