وي با تاكيد برخاصيت آنتي اكسيداني پسته اظهار داشت: مصرف اين خشكبار مفيد موجب افزايش كلسترول خوب (HDL) و كاهش كلسترول بد (LDH) در بدن مي شود.
اين متخصص تصريح كرد: مصرف هفتگي 18 گرم پسته در رفع كم خوني و فقر آهن بسيار موثر است.
دولتخواه خاطر نشان كرد: طبيعت درمانگران معتقدند كه اين خشكبار علاوه بر آهن، حاوي ويتامين هاي B1, B6, E است كه علاوه بر تعادل اشتهاي دختران در سن بلوغ، در تقويت سلول هاي عصبي بدن اثر شاياني دارد.
وي يادآور شد: آهن پسته، در رفع سرگيجه، خستگي، رنگ پريدگي مفيد و منيزيم آن در تنظيم ضربان قلب و جلوگيري از اسپاسم عضلاني موثر است.
دولتخواه عنوان كرد: در طب سنتي، تركيب كوبيده شده پسته، هل و قند به عنوان يك معجون قوت زا محسوب شده و براي تسريع در سپري كردن دوران نقاهت بعد از زايمان بسيار مفيد است.
گفتني است: از نظر طبيعت درمانگران تسهيل در فعاليت هاي مغزي و جلوگيري از حملات قلبي نيز از ديگر فوايد طبي مصرف پسته است./ع2