دانشمندان به تازگی دریافته اند که مصرف بیش از حد گوشت قرمز به دلیل دارا بودن عنصر آهن در ترکیبات آن می تواند باعث بروز پیری و زوال مغز در سالمندان شود.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز باعث آسیب به آنتی اکسیدان ها و تخریب و از بین بردن بافت های سلول ها و بخش های مغز می شود.

گفتنی است، پزشکان یکی از علل بروز آلزایمر را وجود آهن زیادی در سلول های مغزی در مبتلایان می دانند.

بررسی ها نشان می دهند، آهن زیاد در مغز مانع از برقراری ارتباط سیگنالینگ بین سلول های عصبی و تولید پلاک های سمی و تشکیل پروتئین آميلوئيد در مغز می شود که سبب اصلی بروز آلزایمر در سالمندان است.

پزشکان با بررسی بر روی دو بخش از مغز بیماران به نام های تالاموس و هیپوکامپ دریافته اند آهن زیادی بیشتر بر روی هیپوکامپ می گذارد و تالاسمی آسیب چندانی باوجود زیاد آهن نمی بیند.

پزشکان در حال بررسی روشهای درمانی و داروهایی هستند که میزان آهن اضافهی موجود در سلول های مغزی را کم کند.

در عین حال پزشکان به سالمندان توصیه می کنند تا کمتر از گوشت قرمز استفاده کنند تا دچار آلزایمر نشوند./ع2

برچسب ها: آلزایمر ، مغز ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.