به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ روغنی که برای ساخت و ساز این خوراکي ها به کار می رود و همچنین افزودنی هایی که در این خوراکی ها وجود دارد باعث آسیب رساندن به نورون های مغزی می شود.
گفتنی است لواشک ها، چیپس، پفک و مصرف زیاد کیک ها و مواد شیمیایی در مغز انگل هایی به وجود می آورد که باعث پیری و کند شدن ذهن می شود.
گفتنی است نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف چیپس و پفک در دوران کودکی و نوجوانی باعث می شود تا در بزرگسالی مغز کارایی لازم را نداشته باشد و زوال و فراموشی به سراغ سالمندان زودتر از موعد بیاید.