به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، سهیلا خلجی در این رابطه اظهار داشت : در گذشته افراد برای رفع مشکلات به معتمدمحله و مکان هایی مثل مساجد و حسینیه ها رجوع می کردند، در صورتی که امروزه هرچه بیشتر به سمت شهرنشینی و صنعتی شدن می رویم، بافت فرهنگی متفاوت تر می شود و ما با این مشکل مواجه می شویم که افراد کمتر احساس تعلق اجتماعی به محله پیدا می کنند و این امر در منطقه 3 که روند نوسازی آن بیشتر است مشهودتر است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در تلاش است تا سرای محلات به محلی برای تشکیل گروه های اجتماعی و فرهنگی معرفی و تثبیت شود خاطر نشان کرد: باید مشارکت شهروندان به ویژه بانوان را به منظور توانمند سازی فکری و آگاه سازی آنها به عنوان عضوی از محله در فعالیت های جمعی و گروهی جلب کنیم و بدنبال راهی باشیم که سرای محلات صرفا" محلی برای دریافت خدمات و استفاده از کلاس های آموزشی و شرکت در جشنواره ها و مسابقات نباشد.
مشاور شهردار منطقه 3 در امور بانوان با توجه به اهمیت پژوهش و مطالعات پیرامون امور بانوان منطقه افزود: این جلسه موقعیت مناسبی بر ای آشنایی با مدیران محلات و شنیدن مشکلات و معضلات سراهای محلات برای برنامه ریزی های زیرساختی است.
وی افزود : هرنوع فعالیتی که مربوط به شهروندان است و شامل حال بانوان باشد پیگیری می کنیم و با توجه به اینکه مشکلات سراهای محلات بیشتر در بحث مالی و نیروی انسانی است باید برنامه ها به نحوی صورت گیرد که دچار فرسایش کاری در حوزه مدیریت و کارشناسی نشویم.
در این جلسه همچنین مدیران محلات به معرفی محله، وجود امکانات و فضاهای فرهنگی، ورزشی، مذهبی و موقعیت جغرافیایی، پرداخته و خلاصه ای از برنامه های در دست اجرا، نقاط قوت و ضعف فعالیت ها در محلات را ارائه کردند.