مصرف یکسری مواد غذایی در افرادی که دچار بیماری سوء هاضمه هستند منجر به تشدید این بیماری می شود.

نصیری طوسی، متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه، مصرف بعضی از مواد غذایی منجر به تشدید سوء هاضمه در افراد می شود گفت:  حساسیت مواد غذایی، در بعضی از افراد همچون رشته  موجب نفخ شکم شده این افراد با مراجعه به پزشک به آنها توصیه می شود مواد غذایی دیگر را جایگزین این مواد کنند.

وی به مصرف مواد غذایی که ممکن است این بیماری را تشدید کند اشاره کرد: استفاده از حبوبات، رشته ماکارونی، مصرف  قهوه به دلیل کافئین بالا، نوشابه و فست فودها  همچنین مصرف بعضی میوه جات تابستانی و سبزی ها همچون ( پیاز ، فلفل) می تواند بیماری سوء هاضمه را تشدید و به این دسته از افراد اطلاع می دهیم که حداقل از این مواد تشدید دهنده پرهیز کنند./ح


برچسب ها: معده ، سوء هاضمه ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.