وی افزود: خاصیت آنتی باکتریال پوشش به میزان زیادی افزایش پیدا کرده و مقاومت موثرتری در برابر رشد میکروارگانیسم ها از خود نشان می دهد، بنابراین طول عمر محصولات با استفاده از این پوشش بیشتر می شود.
سهیلی نجف آبادی تصریح کرد: پوشش خوراکی یکی از مهمترین و ایمن ترین روش ها جهت حصول افزایش طول عمر نگهداری در عین حفظ کیفیت محصولات کشاورزی است و از طرف دیگر جلوگیری و کنترل ضایعات پس از برداشت میوه ها و سبزیجات در کشور ایران به عنوان یک نیاز اساسی است.
وی خاطرنشان کرد: هدف از استفاده این پوشش حفظ رطوبت میوه جهت حفظ تازگی، شادابی و تردی داخلی میوه، کنترل تنفس میوه، کندکردن روند پیری در میوه و کنترل فرآیند رسیدن در میوه است که همگی این فاکتورها عواملی برای افزایش طول عمر میوه در هنگام جابجایی، حمل و نقل و انبارداری با حفظ کیفیت مناسب برای میوه است./ع2