بررسي هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد بطري هاي آب معدني حاوي مواد شيميايي مضر و سمي هستند كه براي سلامتي بسيار مضر هستند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ امروزه با جوشاندن آب و نگه داري آن در يخچال به مدت دو ساعت مي توان بهترين و سالم ترين آب آشاميدني دنيا را تهيه كرد.

بررسي ها نشان مي دهند، آب هاي معدني هميشه طعم بهتري نسبت به آب شير دارند اين به اين دليل است كه به آب هاي معدني مواد افزودني اضافه مي كنند تا هنگام حمل و نقل طعم خود را از دست ندهد از اين رو همواره شما مي توانيد با جوشاندن آب شير بهترين آب معدني دنيا را بسازيد.

جوشاندن آب در مرحله اول تمام باكتري هاي مضر آن را از بين مي برد و باعث ورود باكتري هاي مفيدي به درون آب مي شود كه در بالا بردن كيفت آب بسيار تأثير گذار است.
برچسب ها: آب معدنی ، آب شیر ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۲:۱۲ ۰۹ تير ۱۳۹۴
سلام . ببخشید من یه سوال داشتم . آیا با جوشاندن آب املاح اون از لین نمیره؟؟