به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، فرد نباید نسبت به محیط اطراف خود بی تفاوت باشد بلکه کنجکاوی اساس و پایه هر خلاقیت بوده که در صورت مدیریت صحیحی منجر به خلاقیت خواهد شد.
مرضیه مشتاقی دکترای روانشناسی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خرنگاران اظهار داشت: کنجکاوی اساس و پایه هر خلاقیتی است چون اگر فرد نسبت به محیط اطراف خود بی توجه باشد در واقع دنباله رو مسایلی قدیمی که افراد دیگر رفته اند خواهند بود و به دنبال به وجود آوردن چیزهای نو و جدید نخواهد شود.
وی متذکر شد: کنجکاوی یک ریسک پذیری به دنبال دارد برای ارضا حس کنجکاوی فرد دست به آزمون و خطای می زند و نباید از شکست هایش بنگرد تا در راه رسیدن به اهداف نو چیزهای جدید استفاده کند.
به عنوان مثال وقتی از ادیسون پرسیده شد: که خسته نشدی هزار راه رفتی، شکست خوردی و به نتیجه نرسیدی؟ وی جواب داد: من این شکست ها را به عنوان تجربه می نگرم که دیگر از این هزار راه نروم و به دنبال راه جدید نویی باشم.
دکتر مشتاقی خاطر نشان کرد: کنجکاوی باید در مسیر مناسب و صحیح مدیریت شود و تا به خلاقیت منجر شود انرژی کنجکاوی همچون آبی است که اگر هدایت نشود و به سمت سد یا کانال جمع نشود می تواند موجب ویرانی شود.