در دوران بارداری آلرژی های فصلی بسیاری ممکن است بروز کند که با مصرف برخی خوراکی ها می توان آنها را بهبود بخشید.

مرتضی صفوی Tمتخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلرژی به ویژه در دوران بارداری که جنین نیازمند شرایط مطلوب برای رشد است بسیار خطرناک است چراکه احتمال تولد نوزاد مبتلا به آلرژی از مادرانی که در دوران بارداری آلرژی دارند بسیار زیاد است.

وی افزود: مادران باردار بایستی از مواد غذایی که موجب تشدید آلرژی می شود پرهیز کنند.

وی عنوان کرد: تنها راه تقویت سیستم ایمنی در دوران بارداری مصرف مواد غذایی مانند آنتی اکسیدان همچون ویتامین Cو  E  است که موجب تقویت بدن میشود.

وی اظهار داشت: از مرکبات و سبزیجاتی همچون جوانه گندم و روغن های مایع گیاهی و گردو منبع غنی ویتامین E استفاده شود چراکه منبع غنی از ویتامین ث می باشد و موجب تقویت بدن می شود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از آلرژی های فصلی هستند که با علائمی شامل آبریزش بینی، عطسه قرمزی چشم همراه است و شدت این علایم در برخی افراد به ویژه در زنان باردار شدیدتر است که سیستم ایمنی افراد نیز در مقایسه با یکدیگر متفاوت است.

صفوی گفت: درمان انواع آلرژی با تشخیص نوع حساسیت بسیار ساده است و اکثر داروهایی که برای انواع آلرژی تجویز می شوند تنها آرام بخش و ضد التهاب هستند و زنان باردار نمی توانند از آن ها استفاده کنند.

وی اذعان داشت: بایستی از میوه هایی همچون سیب هویج کرفس گوجه فرنگی، فندق، خربزه،موز، گیلاس، زردآلو، گوجه سبز پرهیز کنند چراکه آلرژی های فصلی را ایجاد می کنند و افراد به ویژه در موقع گرده افشانی گیاهان و زمان شیوع آلرژی های فصلی مانند بهار توصیه می شود مصرف این میوه ها کاهش یابد./ح

برچسب ها: آلرژی ، بارداری ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار