به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر احمد رضازادهمافی در گفتوگو با خبرنگار وبدا در یاسوج، افزود: اگرچه هیچ ماده غذایی مشخصی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما میتوان با کاربرد ترکیب مناسبی از مواد غذایی این خطر را کاهش داد.
وی ادامه داد: ایجاد موازنه در رژیم غذایی با مصرف دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی، از جمله راهکارهای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان است.
این پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی با اشاره به بالا بودن ترکیبات مغذی موجود در میوهها و سبزیجات، عنوان کرد: میوهها و سبزیجات پررنگتر، حاوی میزان بیشتری از مواد مغذی هستند.
رضازادهمافی تصریح کرد: "فولات" نیز ویتامین مهمی برای محافظت از بدن در برابر سرطانهای کولون، رکتوم و پستان است.
پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: مواد غذایی مانند گندم سبوسدار، ذرت غنی شده، تخممرغ، اسفناج و کاهو حاوی "فولات" بوده و به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک میکند.
وی اضافه کرد: دانه آفتابگردان، آب پرتقال، خربزه، توتفرنگی، لوبیا و مارچوبه دیگر منابع تامین فولات هستند./ح