مصرف ویتامین ها برای گذر از یک بارداری موفق بسیار مهم است که خانم های باردار در طول بارداری باید به آن توجه کنند

 دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه  در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت:  تغذیه در دوران بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است  که نوع مواد غذایی و مصرف آن در دوران بارداری می تواند نقش تعیین کننده در سلامت جنین و مادر دارد.

 وی ادامه داد: خانم های بارداری که سابقه سقط های مکرر دارند به خصوص 3 ماهه ی  اول بارداری باید تغذیه مناسب داشته باشند و حتما باید سطح ویتامین D را کنترل کنند زیرا کاهش مقدار ویتامین D در خانم های باردار باعث نقش سیستم ایمنی در جنین و احتمال سقط های مکرر را افزایش می دهد.

 زراتی تصریح کرد: همچنین خانم هایی  که دچار کم خونی فقر آهن هستند چند ماه قبل از بارداری باید مکمل های آهن را مصرف کنند چون کاهش آهن باعث اختلال در اکسیژن رسانی به جنین شده و باعث اختلال  درتشکیل اندام ها و بافت جنین می شود.

وی تصریح کرد: همچنین در دوران  بارداری و قبل از بارداری برای پیشگیری از مسمویت حاملگی خانم ها از منابع حاوی آنتی اکسیدان مانند هویج، آناناس، لیموترش، کلم بنفش، انگور، گوجه فرنگی استفاده  کنند.

 زراتی توصیه کرد: البته از مصرف زیاد هویج باید جلوگیری کرد چون حاوی ویتامین A است که نقص جنینی ایجاد  می کند./ع2

 

برچسب ها: باردار ، ویتامین ، هویچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.