روغن کنجد با خواص دارويي متعدد و با داشتن نقطه جوش بالاي 280 درجه سانتي‌ گراد مي‌تواند جايگزين مناسبي براي روغن هاي اشباع شده در مصرف روزانه افراد باشد.

موسوي، فوق ليسانس متالوژي در  گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با اشاره به خواص درماني روغن‌هاي گياهي گفت: روغن‌هاي گياهي غير اشباع هستند و با بهره‌مندي از تجربيات گذشتگان با روشي نوين به منظور استفاده خوراکي و ماساژ تهيه مي‌شوند.

وي در  ادامه بر ضرورت ارتقاي سطح آگاهي مردم نسبت به ميزان استفاده از روغن گياهي به منظور پيشگيري از آسيب‌هاي احتمالي تاکيد کرد و افزود: مصرف بي‌رويه بعضي از روغن‌هاي گياهي مي‌تواند اثر عکس داشته باشد از جمله مصرف بيش از حد روغن زيره موجب ضعف در بينايي شده و مصرف بي‌رويه روغن شاه دانه نيز به دليل هيوسين موجود در آن مي‌تواند خطر آفرين باشد.
همچنين مصرف بي رويه روغن انار که خاصيت جوانسازي دارد مي‌تواند منجر به خشکي بيش از حد پوست شود.

موسوي مصرف روزانه روغن کنجد را بهترين جايگزين براي روغن‌هاي اشباع شده دانست و تصريح کرد: مصرف روغنهاي سرد همچون روغن کنجد که فرآيند روغن گيري آنها در دماي کمتر از 40 درجه سانتي گراد صورت گرفته باشد مي‌تواند جايگزين روغن‌هاي اشباع شده در مصرف روزانه افراد شده و به دليل اينکه نقطه جوش اين روغن بالاي 280 درجه سانتي گراد است براي سرخ کردن انواع غذاها قابل استفاده خواهد بود./ح

برچسب ها: روغن ، کنجد ، سرخ کردن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار