به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل در این مراسم که دیروز در نیر برگزار شد شرکتکنندگانی از استانهای خوزستان، تهران، زنجان، کردستان، آذربایجان شرقی و شهرهای مختلف استان اردبیل توانمندی و مهارت خود را در تهیه و تولید آشهای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند.
در این جشنواره آشپزان آش گوجه، دوغ، رشته، نسترن، هدیگ، ترش، سوپ، میوه، بادمجان، قارچ، یوغورت، آش سبزی کناری خوزستان، آش ترش زنجان، سوپ خامه نیر و ... پخته و به همراه آش میوه و سمبوسه و آش کشک به علاقمندان و گردشگران و مسافران حاضر در منطقه بولاغلار نیر عرضه کردند.
فرماندار شهرستان نیر در این مراسم گفت: در این جشنواره بیش از 35 غرفه برای تولیدکنندگان آش و 20 غرفه نیز برای سایر محصولات فرهنگی، موادغذایی، ایستگاه نقاشی، گلیم کودکان، عتیقهجات و منسوجات و ... در نظر گرفته شده است.
فخرالدین زاهد افزود: این جشنواره برای هشتمین سال متوالی است که در شهر نیر و منطقه بولاغلار به عنوان منطقه نمونه گردشگری برگزار میشود و ما همه ساله شاهد حضور گسترده علاقمندان به طبیعت در این جشنواره هستیم.
جشنواره آش نیر با برنامههای متنوع موسیقی، نمایش و همچنین حضور گسترده گردشگران و مسافران روبرو شد به طوری که در پایان این جشنواره از آشپزان نمونه و غرفهآرایی برتر با اهدای لوح سپاس و هدیه ویژه تجلیل شد./ز