گذاشتن نان بلافاصله پس از پخت، داخل نایلون درست نیست زیرا بخار نان باعث خمیر شدن آن شده و اين رطوبت زمینه را برای رشد میکروب‌ها به ویژه قارچ‌ها فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع   کرده و مصرف آن موجب بیماری گوارشی می‌شود.
 
ابتدا نان را باد دهید. بعد آن را داخل سفره پارچه‌ای بگذارید. نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.
 
قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می‌کند و بهترین محل نگهداری نان برای مدت نسبتاً طولانی، فریزر و بهترین روش گرم کردن آن، استفاده از مایکروفر یا توستر است.
 
باید از نایلون مخصوص فریزر برای نگهداری‌ نان استفاده کنید. نایلون‌ها را مکرر استفاده نکنید.
 
اگر بسته‌بندی نان خوب نباشد یا کیسه پاره شده باشد. باعث می‌شود نان خشک شده و کیفیتش افت کند.
برچسب ها: نان ، کپک ، قارچ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار