گیاه استویا ، فرصتی مناسب برای جذب سرمایه گذار و ایجاد فرصت های شغلی بیشتر در گیلان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ استاندار گیلان گفت: این گیاه بدون داشتن زیان های ناشی از مصرف مواد شیرین 300 بار شیرین تر از قند معمولی است.

کیهان هاشم نیا با بیان اینکه این گیاه کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی به ویژه نوشابه و شکلات سازی دارد افزود: افراد دیابتی به دلیل بی ضرر بودن قند موجود در استویا می توانند بدون نگرانی از آن استفاده کنند.

وی گفت: تولید و فرآوری این محصول سود بسیاری دارد و در صورت آشنایی سرمایه گذاران با این محصول زمینه های مناسبی برای اشتغال زایی در استان ایجاد می شود .

تولید تجاری این گیاه از سال 1387 در گیلان آغاز شده است . / س

برچسب ها: گیاه ، استویا ، فرصت ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.