فيروزه ساجدي عضو مرکز تحقيقات توانبخشي اعصاب اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: ايجاد انگيزه در دانشجويان جهت تغذيه صحيح با هدف افزايش سلامت آتي آنان از اهداف مهمي است که در سياستگذاري ها بايد آن را در نظر داشت.
وي اظهار داشت: سنين دانشجويي گذري است از تغذيه تحت نظارت والدين به تغيير الگوهاي غذايي که بر سلامت آنان بطور مستقيم موثر است ولي در اين سنين معمولا توجه چنداني به نقش تغذيه در سلامت آنان در سنين آتي وجود ندارد.
ساجدي گفت: ميوه جات و سبزيجات در دانشجويان به اندازه کافي مصرف نمي شود و اثرات مضر چنين روش غلطي سالها بعد خود را نشان خواهد داد.
وي افزود: ازآنجايي که روش تغذيه جوانان 18 تا 24 ساله نه تنها بر سلامتي آنان موثر است بايد بر اهميت مداخله در اين گروه جهت ايجاد الگوي غذايي صحيح گام برداريم./ح