به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، پشت چراغ قرمز ايستاده و پسر جواني با تعدادي لوح فشرده از آهنگ هاي گوناگون نظرش را جلب مي كند، از پسرك آةنگ هايي شاد و جذاب را مي خواهد كه او در پاسخ به او لوح فشرده را به سمتش گرفته و مي گويد: همين براي شما مناسب است، بعد از سبز شدن چراغ پا به روي گاز گذاشته و حركت مي كند، اما در همين راه لوح فشرده را در دستگاه پخش گذاشته و تازه متوجه مي شود كه هرچه فحش، ناسزا و حرف هاي زشت كه شايد در دعواهاي كوچه و بازار مي توان اين جملات زشت را شنيد همگي در قالب شعر و آهنگ درآمده است، اما با وجود آهنگ نه تنها هيچ هنر و ذوتي در اين آهنگ ها وجود ندارد بلكه به نوعي توهين به شعور مخاطب محسوب مي شود.
امان الله قرايي مقدم، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اين گونه شعر خواندن و آهنگ سازي به نوعي اعتراض به فرهنگ و ارزش هاي موجود در جامعه محسوب مي شود.
به گفته اين جامعه شناس وقتي افراد بخصوص نسل جوان زياد نصيحت مي شوند شروع به مقاومت مي كنند و خود را در اقليت دانسته و شروع به اعتراض مي كنند.
قرايي مقدم، با بيان اينكه بروز چنين آسيب هاي اجتماعي به دليل فرو ريختن ارزش ها در جامعه است، خاطرنشان كرد: فعاليت هاي زيرزميني اين افراد اغلب به شكل زيرزميني و مخفي در قالب فحش، ترويج مسائل غيراخلاقي و مسائل جنسي است.
اين جامعه شناس تأكيد كرد: بايد پليس و قوه قضاييه قواني را بر طبق شرايط روز بوجود بياورند با اعمال قوانين سخت جلوي اين چنين آسيب ها و بي اخلاقي ها گرفته شود./ف