بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد ارزش و فایده غذایی پوست میوه ها برابر با گوشت میانی و هسته ی آن است.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد پوست میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان های مفیدی است که خاصیت ضد سرطانی دارند و پزشکان توصیه می کنند افراد حتما میوه هایی که قابل پوست آنها خوردن است را با پوست مصرف کنند.
 
بررسی ها نشانی می دهند پرتقال، خیار، موز و کیوی از میوه هایی هستند که پوست آنها را حتما باید خورد زیرا سرشار از ویتامین است و دارای خواص بسیار مفیدی برای پوست و مو هستند.

گفتنی است اگر چه خوردن پوست با میوه برای برخی افراد قابل تحمل است اما اگر بدانید که پوست میوه ها گاهی از خود میوه با ارزش تر هستند به هیچ وجه خوردن آنها را ترک نمی کنید.

پوست میوه ها در برابر اشعه ماوراء بنفش از پوست محافظت می کنند و احتمالا سرطان ها را تا 30 درصد کاهش می دهند.
برچسب ها: میوه ، پوست ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
France
ali
۱۲:۰۱ ۲۹ آبان ۱۳۹۳
اخه پرتقال با پوست !!!!!!!!!!!!!!!!!
خودت ميتوني بخوري!!!!!!!!!!!!!
آخرین اخبار