دکتر صفوی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه گروه دوم گروه گوشت، تخم مرغ و حبوبات است، گفت: در این گروه تمامی گوشت ها، ماهی ها، جگر، دل، تخم مرغ، حبوبات ، لوبیا، عدس، لپه و...، گردو، پسته و... قرار دارد و کودکان و نوجوانان باید روزانه به طور متوسط 2 الی 3 واحد از این گروه را مصرف کنند، که هر واحد از این گروه را مصرف کنند، که هر واحد از این گروه برابر 100 گرم گوشت است مثلا 2 عدد تخم مرغ به اندازه یک واحد است.
دکتر صفوی در ادامه اظهار داشت: بهتر است گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی بیشتر از گوشت قرمز ( گوسفند و گاو) استفاده شود، ماهی ها منبع مناسبی از پروتئین های با کیفیت و خوب و ارزان هستند که به مصرف آن ها نیاز ما به پروتئین تامین می شود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: ماهی ها منابع خوب پروتیئن و دارای استخوان های ریز هستند که با استخوان خورده می شوند و منبع خوبی از کلسیم نیز هستند، چربی های قابل رویت گوشت ها قبل از پختن را باید جدا کنیم مثل دنبه اضافی، ضایعات گوشت و... باید جدا شود ، چرا که چیز خوبی برای رشد نیستند و تا حد امکان انواع گوشت ها باید به صورت آبپز و کبابی مصرف شود و سرخ نشود که ما متاسفانه رنج چاقی مان در کودکان و نوجوانان به شدت در کلان شهرها دو رقمی شده است و بهتر است مراقب وزن کودکانمان نیز باشیم.
وی با بیان اینکه حبوبات منبع خوبی از پروتئین هاست، ادامه داد: اگر حبوبات با ترکیب غلات استفاده شود یک پروتین با کیفیت را تشکیل می دهند.
دکتر صفوی در خصوص انواع مغزها( گردو، پسته و...) نیز بیان کرد: انواع مغزها منبع خیلی خوبی از پروتیئن و آهن هستند که می شود به عنوان میان وعده از نوع خامش که نمک کمتری دارند استفاده کنیم./ح