پزشكان به افرادي كه در مهماني ها به صرف غذا مشغول اند، توصيه اكيد مي كنند كه خوردن ميوه كيوي را بعد از غذا فراموش نكنند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، در تركيبات داخلي ميوه كيوي عناصري وجود دارد كه كمك مي كند، گوشت قرمز، لبنيات و ماهي ها به سرعت هضم شوند و فرد دچار مشكلاتي مانند نفخ معده نشود.

گفتني است:هضم سريع در بدن به ترشح آنزيم خاصي در بدن مربوط است و با استفاده از ميوه كيوي سريعترين عمل عضم غذا در بدن صورت مي گيرد.


بررسي ها نشان مي دهند: ميوه كيوي داراي مقادير زيادي از ويتامين C و همين طور اكتينيدين است كه باعث شكسته شدن پروتئين ها سريعتر از آنزيم هاي گوارشي در بدن مي شود.

خوردن كيوي به خصوص پس از خوردن غذاهايي مثل همبرگر و كباب توصيه مي شود.

در عين حال بهتر است قبل از مصرف كيوي بررسي شود كه آيا فرد به اين ميوه آلرژي و حساسيت دارد يا خير و پس از اطمينان از عدم داشتن آلرژي از كيوي استفاده شود.

مصرف كيوي بويژه به سالمندان توصيه مي شود./ع2

برچسب ها: گوارش ، ویتامین ، کیوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.