گفتني است:هضم سريع در بدن به ترشح آنزيم خاصي در بدن مربوط است و با استفاده از ميوه كيوي سريعترين عمل عضم غذا در بدن صورت مي گيرد.
بررسي ها نشان مي دهند: ميوه كيوي داراي مقادير زيادي از ويتامين C و همين طور اكتينيدين است كه باعث شكسته شدن پروتئين ها سريعتر از آنزيم هاي گوارشي در بدن مي شود.
خوردن كيوي به خصوص پس از خوردن غذاهايي مثل همبرگر و كباب توصيه مي شود.
در عين حال بهتر است قبل از مصرف كيوي بررسي شود كه آيا فرد به اين ميوه آلرژي و حساسيت دارد يا خير و پس از اطمينان از عدم داشتن آلرژي از كيوي استفاده شود.
مصرف كيوي بويژه به سالمندان توصيه مي شود./ع2