سجاد رضوی، مدیر اعتبار بخشی و نظارت بر بیمارستان های کشور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: اعتبار بخشی بیمارستان های در حال انجام است، برنامه ریزی کردیم تا نیمه مهر به اتمام می رسد، در حال حاضر 95 درصد از بیمارستان ها اعتبار بخشي و اطلاعاتشان وارد شده است، یک مقدار در بحث ورود اطلاعات، هماهنگی و آنالیز داده ها در حال کار هستیم و امید دارم تا پایان مهر ماه میانگین کشوری و رتبه بیمارستان ها را به مردم و سازمان های بیمه و بیمارستان ها اعلام کنیم، که بیمار تا در چه جایگاهی در سطح کشور قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با اعتبار بخشی بیمارستان ها یک فضای رقابتی در کیفیت نوع خدمات ارائه شده به وجود می آید.
رضوی با بیان اینکه اولویت ما اعتبار بخشی است که در حال انجام است، گفت: در بحث حوزه نظارت با رویکرد وزیر بهداشت، استفاده از ظرفیت خود متخصصان و نظام پزشکی است که بتوانیم در امر نظارت بیشتر فعال باشیم.
مدیر اعتبار بخشی و نظارت بر بیمارستان های کشور با بیان اینکه اعتباربخشی بیمارستان ها از چهار سال پیش در حال انجام است، اظهار داشت: برای اعتبار بخشی از افراد متخصص، انجمن های بین المللی اعتبار بخشي استفاده شده است و منابع آن در حدود 37 بخش، سنجش های بیمارستان ها را تقسیم کردند، عملکرد آنها را آوردند و شاخص ها را تخصیص کردند و سپس از استاندارد را انتشار دادند و به طور نمونه در 10 بیمارستان به صورت پایلوت کار شده و نتایج آن چون مثبت و قابل تعلیم بوده است، به کل کشور تعلیم داده است و از سال گذشته به مدت یکسال ارزیابی جدیدمان طول کشیده است و ان شاء ا... تا پایان مهر به پایان می رسد.
وی ادامه داد: اعتبار بخشی بیمارستان در قسمت پذیرش اعلام می شود، درجه بیمارستان در سایت بیمارستان و وزارت بهداشت درج می شود
مدیر اعتبار بخش و نظارت بر بیمارستان های کشور در پایان اظهار داشت: تا از این رو درجه های بیمارستان از نظر کیفی در سطوح یک، دو سه خواهد بود./ح