وي افزود: در جوامع امروز باكتري به نام بوتوليسم كه در واقع مرگبارترين مسموميت غذايي است وجود دارد كه به شكل ميله اي از قوي ترين سم عصبي و عضلاني است.
وي در ادامه گفت: راه هاي انتقال اين باكتري خطرناك، از طريق مصرف غذاهاي آلوده و خصوصا غذاهاي كنسروي و مانده وارد بدن مي شود.
وي اشاره كرد: زماني كه غذا به صورت طولاني در محيط باز قرار مي گيرد شرايطي براي تشديد توليد سم مساعدتر شده و توليد سم كشنده باعث دو چندان شدن گاز اين باكتري مي شود.
وي اظهار داشت: اكثر مواد غذايي همچون سوسيس، كالباس و همبرگر امكان سريع فاسد شدنشان بيشتر است چرا كه بايستي در تهيه و خريد اين نوع مواد غذايي، نوع مرغوب را انتخاب كنيم و از غذاهاي كنسروي كه زنگ زدگي، تورم و سوراخي دارند پرهيز شود./ع2