روزنامه نیویورک تایمز از افزایش نارضایتی از سیاستهای خارجی در میان تمام طیفهای سیاسی خبر داد که 8 درصد در دموکراتها، 10 درصد در میان جمهوری خواهان و 13 درصد میان مستقلها افزایش داشته است.
علاوه بر این، بر اساس نظرسنجی فوق، 53 درصد موافق نحوه مدیریت مساله سوریه نبودهاند. درباره روابط با ایران نیز 39 درصد موافق و 44 درصد مخالف ثبت شده است.
آرلن وودز، 57 ساله و مستقل از الیکوت سیتی، میگوید: "به نظرم [اوباما] بسیار ضعیف ظاهر شده است و ما را درباره سوریه در شرایط خطرناکی قرار داد. پسرم در ارتش است. هنگامی که ربطی به آسایش و امنیتمان در کشور خودمان ندارند، به نظرم توجیه پذیر نیست که از نیروی نظامی استفاده بشود."
در مجموع، آمریکاییها نسب به بهبود روابط با ایران نیز مردد هستند. کمتر از یک-چهارم از افراد پیشبینی میکنند در چند سال آینده روابط بهتر شود. در نقطه مقابل، یک سوم اعتقاد دارند بدتر خواهد شد. 40 درصد نیز میگویند تغییر نخواهد کرد.
در این نظرسنجی که پس از انتشار اخبار نامه نگاری اوباما و روحانی صورت گرفت، تقریباً 40 درصد از اظهار نظر درباره تاثیر اقدامات فوق بر بهبود روابط دوجانبه خودداری کردند. حدود 30 درصد نیز گفتند که به طور حتم تاثیر زیاد یا متوسطی خواهد گذاشت. 30 درصد هم اعتقاد داشتند تاثیر چندانی نخواهد داشت.
درباره سوریه، 82 درصد آمریکاییها از توافق آمریکا و روسیه در زمینه نظارت بر سلاح شیمیایی پشتیبانی میکنند.
نظرسنجی فوق در فاصله 19 تا 23 سپتامبر (28 شهریور الی یک مهر) از 1014 فرد بالغ با استفاده از تلفن و تلفن همراه صورت گرفت.