به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
لیلا رضا زاده صبحانه را مهمترین وعده غذایی دانست که افراد را از سلامت بیشتری برخوردار می کند و صرف آن خصوصا برای کودکان و دانش آموزان اهمیت ویژه ای دارد.وی معتقد است، دانش آموزانی که صبحانه می خورند در درس ریاضی نمره های بهتری کسب می کنند، تمرکز بیشتری سر کلاس درس دارند و به علاوه با دیگران بهتر رفتار می کنند.
به گفته این کارشناس تغذیه کودکانی که صبحانه نمی خوردند نزدیک ظهر بیشتر گرسنه می شوند و احتمال دارد به مصرف غذاهای پرکالری که اهمیت غذایی کمی دارند از جمله چیپس و پفک روی بیاورند که احتمال چاقی و سرطان را در بزرگسالی برای آنها به همراه دارد.
رضا زاده گفت: دیر خوابیدن و بد خوابیدن شبانه که منجر به دیر بیدار شدن کودک می شود و همچنین یکنواختی صبحانه باعث می شود دانش آموزان تمایل کمتری برای مصرف این وعده غذایی مهم داشته باشند.
وی افزود: طعم بد دهان و دل بهم خوردن صبحگاهی نیز از دیگر عواملی است که باعث می شود کودک تمایل کمتری به صبحانه داشته باشد و در این شرایط باید کودک از نظر وضعیت خواب، احتمال وجود انگل های روده ای و مشکلات روانی و روحی بررسی شود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص یک صبحانه مناسب برای دانش آموزان هم یادآوری کرد: برای دانش آموزانی که صبحانه سریع دوست دارند می توان از غلات پرک از جمله گندم و جو با شیر استفاده کرد.
رضا زاده با تاکید بر اینکه صبحانه باید حاوی مواد متنوع و مغذی و خصوصا پروتئین باشد، ادامه داد: نان و پنیر و گردو، شیر با کیک خانگی، کره و مربا، خامه و عسل و برای کودکان کم وزن شیره انگور و یا خرما با ارده می تواند یک صبحانه مناسب باشد.
به گفته وی مصرف یک لیوان شیر همراه صبحانه، می تواند صبحانه را کامل تر کند./س