میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از سبزیجات پر خاصیت که هم می توان آن را به شکل خام و همچنین به شکل سرخ کرده استفاده کرد پیاز است.
وی افزود: پیاز سرخ شده سرشار از انواع ویتامین ها و همچون ویتامین های گروه B که در شادابی و حفظ سلامت پوست بسیار تاثیر گذار است.
وی عنوان کرد: پیاز سرشار از ترکیبانی به نام آلین است که این ترکیبات نیز در سیر وجود دارد و مصرف پیاز موجب کاهش کلسترول خون می شود و افرادی که به بیماری های قلبی و عروقی مبتلا هستند بهتر است پیاز را در وعده غذایی خود قراردهند.
وی خاطر نشان کرد: برخی از سبزیجات همچون تره فرنگی، سیر، پیاز، به دلیل داشتن ترکیبات آلی مواد سمی را از خود پاک می کنند .
وی اذعان داشت: پیاز، مواد سمی خون را پاک می کند و موجب از بین رفتن باکتريهای بدن می شود.
وی در خاتمه گفت: هرچه پیاز خام تر باشد ارزش غذایی نیز بیشتر است چرا که در هنگام سرخ کردن پیاز بر روی حرارت زیاد و روغن فراوان برای بدن مفید است./ح