بررسی ها ی جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف نکردن لبنیات به ویژه شیر و پنیر باعث کاهش طول عمر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ شیر و مواد کلسیمی حاوی مقادیر زیادی باکتری های مفید برای بدن هستند که مصرف این باکتری ها باعث افزایش طول عمر خواهند شد.

بررسی ها نشان می دهند، باکتری های موجود در شیر باعث می شود تا سيستم ایمنی بدن بسیار قوی باشد و به سدی تبدیل شود که از ورود تمام باکتری ها و میکروب های مضر به بدن جلوگیری می کند.

مطالعات دانشمندان همچنین نشان می دهد که کشک و پنیر از دیگر مواد خوراکی هستند که از پوکی استخوان به طرز فوق العاده ای پیشگیری می کنند و از بروز هر گونه سرطان جلوگیری می کنند.

مطالعات و یافته های جدید دانشمندان درباره مصرف شیر و ماست نشان می دهد که مصرف اين مواد در سنین کودکی و بزرگسالی بسیار واجب است و بدن افراد را بسیار با قدرت و پر انرژی خواهد کرد و متوسط عمر افراد را حداقل 10 الی 15 سال افزایش خواهد داد.

پزشکان همچنین توصیه می کنند شیر به قدری ماده غذایی کاملی به حساب می آید که می توان به جای وعده های غذایی از آن استفاده کرد و آن را مصرف نمود.
برچسب ها: لبنیات ، شیر ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.