زهرا اباصلتي ،مسئول تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سالمندي بالاي 60سال با يك سري فوايد و خطرات همراه است در واقع تغذيه سالمندي بايد متناسب با فرهنگ سالمندي باشد مثلا يك سالمند به علت چربي و فشار خون، اضافه وزن و چاقي نمي تواند از فست فود و يا غذاهاي و خوراكي هاي چرب و پرنمك استفاده كند.
وي افزود: در واقع سالمندان بايد از غذاهاي كم حجم و پر از املاح استفاده كنند زيرا مصرف چربي و شيريني ها فشار آنها را بالا برده و موجب اضافه وزن كاذب مي شود.
وي اذعان كرد: سالمندان بالاي 60 سال بايد از حبوبات و غلات به ويژه گندم هاي سبوس دار نان استفاده كنند و همچنين روزانه 6 ليون مايعات براي پيشگيري از كم آبي براي بدن سالمندان توصيه مي شود. /ح