به گزارش
اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،در پايان سال گذشته Pocket اعلام کرده بود که هفت و نيم ميليون کاربر با 240 ميليون موضوع ذخيره شده دارد. تخمين زده شده که اين سرويس در حال حاضر 300 ميليون موضوع ذخيره شده دارد. سرويس Pocket در گذشته نام ديگري با عنوان Read It Later داشت. سال 2012 اين سرويس به Pocket تغيير نام داد.
سرويس Pocket رقيباني همچون Readability Instapaper و Delicious دارد اما تفاوت عمده اين سرويس با رقيبانش در ذخيره عکس و ويدئو علاوه بر مطالب و سايتها و همچنين پشتيباني از دستگاهها و مرورگرهاي مختلف است. گفتني است که سرويس Pocket رايگان است. البته پيش از اين رايگان نبود اما بنيانگذار اين سرويس که "نيت وينر" است تصميم به انجام اين کار گرفته است. خصوصيت مهم سرويسهاي مشابه Pocket طول عمر آنها است. پنج سال از راهاندازي سرويس Pocket ميگذرد و گزارش شده کاربراني وجود داشتهاند که 1ميليون عنوان را در روز ذخيره کردهاند.
براي استفاده از اين سرويس بايد به وبسايت آن در getpocket.com مراجعه کرده و ثبتنام کنيد و پس از آن Pocket را براي تمام دستگاههاي خود آماده کنيد.
در مرورگرها تنها کافي است افزونه مورد نياز را گرفته که به صورت دکمهاي در نوار Bookmark ظاهر ميشود. در هنگام مرور اينترنت براي ذخيره سايتها و لينکها کافي است روي دکمه Bookmark آن کليک کنيد تا در بين تمام دستگاهها شما Sync شده و قابل دسترس شود. امکان ايجاد Tag براي هر Bookmark نيز وجود دارد تا بتوان موارد ذخيره شده را مديريت کرد.
يکي ديگر از نکات جالب در مورد Pocket نحوه آماده کردن و ارائه موارد ذخيره شده است. کاربر ميتواند اين موارد را به صورت فهرستوار و يا نمايش مربعي ببيند. از آن جا که Pocket از ذخيره عکس و ويدئو نيز غافل نبوده ميتواند موارد ذخيره شده را به صورت ترکيبي از متن و عکس در کنار هم مرتب کرده تا کاربر را در به خاطر آوردن مواردي که ذخيره کرده است، کمک کند. علاوه بر اين کاربر نيز ميتواند عنوانهاي به نمايش درآمده را با استفاده از عکس، ويدئو و مقاله فيلتر کند. در حال حاضر اين سرويس ميتواند در پنج مرورگر برتر يعني سافاري، IE، کروم و فايرفاکس گنجانده شده و نرمافزارهايي را هم براي دستگاههاي آندرويد و iPhone دارد و ميتواند Bookmarkهاي Instapaper و Delicious را به سرويس خود وارد کند.