دكتر محمد پژوهي ،فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هورمون هايي كه به مرغ ها تزريق مي كنند هورمون هاي زنانه است و اين هورمونها اكثرا در پوست مرغ جمع مي شود و اگر پوست مرغ به مقدار زياد مصرف شود مي تواند اشخاص را به اين بيماري مستعد كند.
وي افزود: با پيشرفت وسايل تشخيصي در اين زمينه ميزان مراجعات خانم ها بين يك تا دو درصد شده است و شيوع اين بيماري در ايران در استان هاي مختلف متفاوت است.
دكتر پژوهي ادامه داد: غذاهاي سرخ كرده و مانده خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش مي دهد و برعكس استفاده از لبنيات، ورزش كردن و سبزيجات تازه شيوع بيماري را كم مي كند.
دكتر پژوهي خاطرنشان كرد: امروزه مراكزي وجود دارد كه طريقه ي معاينه كردن خانم ها توسط خودشان را آموزش مي دهد و توصيه مي شود خانم ها معاينه را خودشان را آموزش مي دهد و توصيه مي شود خانم ها معاينه را خودشان انجام دهند و با پزشك معالج مشورت كنند تا از پيشرفت اين بيماري جلوگيري شود./ح