رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مکمل های غذایی را نیز می توان همراه با علوفه سیلو نمود.
وی تصریح کرد: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی از آن باقی نمی ماند.
ثقلینی ادامه داد: برخلاف انبار علوفه خشک، خطر کم شدن ارزش غذایی در اثر حرارت در انبار و آتش سوزی برای علوفه سیلو شده، وجود ندارد.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف پس مانده ها و بقایای گیاهی برای خوش خوراک شدن غذای دام با سیلو کردن امکانپذیر است.
وی اظهار داشت: با سیلو نمودن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف دام ها می رسد و اثرات آن در شیرواری مشاهده خواهد شد.
ثقلینی تاکید کرد: اگر علوفه به روش صحیح و درست انجام شود در مقایسه با خشک کردن، کم ترین تلفات و ضایعات را دارد./س