دكتر فرحبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: شكلات تلخ به دليل دارا بودن رنگدانههاي قهوهاي حاوي آنتياكسيدان قوي است. شكلات تلخ سبب از بين رفتن راديكالهاي آزاد موجود در جريان خون شده و در نتيجه از بروز سرطان، تصلب شرايين و بيماريهاي قلبي و عروقي جلوگيري ميكند.
وي افزود: چاي و قهوه حاوي مقدار كمي آنتياكسيدان است و مانند شكلات تلخ عمل نميكند. شكلات شيري و يا شيرين داراي همين خاصيت هستند اما به دليل داشتن قند سبب افزايش وزن شده و مصرف آن به مقدار زياد توصيه نميشود.
اين متخصص تغذيه در پايان اظهار داشت: شكلات تلخ باعث بهبود عملكرد مغز شده و براي افزايش تمركز مفيد است همچنين در تسريع روند درمان افراد مبتلا به بيماريهاي كبدي بسيار موثر است.
خوردن يك تكه شكلات تلخ در روز فشارخون را در حالت نرمال نگه داشته و در دراز مدت جلوگيري از بروز فشارخون بالا ميكند./ع2