محسنی نراقی، متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اذعان داشت: سندرم منیر به علت افزایش فشار مایعات گوش داخلی بروز می کند که فرد به سرگیجه های چرخشی به مدت 2 تا 3 ساعت دچار می شود.
وی خاطرنشان کرد: سرگیجه های چرخشی، احساس گرفتگی گوش، کم شنوایی و وزوز گوش در اکثر بیماران مبتلا به سندرم منیر وجود دارد.
وي با اشاره به اینکه علت اصلی بیماری سندرم منیر شناخته نشده است تصریح کرد: اگر سرگیجه ای که علت مشخص ویروسی یا مشکلات شناخته شده دیگر داشته باشد مربوط به بیماری سندرم منیر نیست از هر 10 نفر کسانی که دچار سرگیجه می شوند مبتلایان به سندرم منیر نیستند.
نراقی در ادامه افزود: افت فشار خون و اختلال قند خون از دیگر عارضه هایی هستند که فرد را دچار سرگیجه چرخشی می کند که به دنبال آن فرد دچار افت فشار خون، سیاه رفتن چشم، ضعف و بی حالی می شود اما سندرم منیر سرگیجه به صورت چرخشی و ساعت ها به طول می انجامد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان اظهار کرد: اطمینان خاطر دادن به بیمار در حالت وجود سرگیجه که خطری فرد را درگیر نمی کند از طرف پزشک حائز اهمیت است تجویز داروهای ضد سرگیجه و استراحت کامل مراحل اولیه درمان سندرم منیر است./ح